Уряд України призначив нового члена Наглядової ради Фонду енергоефективності

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 25 липня 2024 року призначив нового представника Уряду в складі Наглядової ради ДУ “Фонд енергоефективності”.

Новим членом Наглядової ради Фонду енергоефективності від Кабінету Міністрів України став Дмитро Петрунін. На цій посаді він замінив Євгенія Водовозова.

Дмитро Петрунін очолює Управління енергоефективності Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Має багаторічний досвід в сфері будівництва та енергоефективності. Брав участь у розробці законодавства, що формує державну політику у сфері ЖКГ та енергоефективності.

Пан Петрунін закінчив Придніпровську державну академію будівництва та архітектури за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво» та здобув кваліфікацію інженера-будівельника. Крім того, він закінчив Дніпропетровський регіональний ІДУ Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», отримавши ступінь магістра державного управління.

Довідково. Наглядова рада є найвищим органом управління ДУ “Фонд енергоефективності”. Наглядова рада здійснює захист прав засновника, кредиторів, донорів та кінцевих бенефіціарів Фонду, забезпечує виконання цілей Фонду та здійснює нагляд за управлінням Фонду.

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів.