Фонд енергоефективності запрошує розробників програмного забезпечення до співпраці

Фонд енергоефективності запрошує розробників програмного забезпечення, які працюють на українському ринку, долучитися до онлайн-обговорення щодо планованої закупівлі послуг з розробки IT- платформи Фонду (рекомендована платформа MS Dynamics 365).

Фонд пропонує обговорити тендерну документацію та технічні вимоги на здійснення розробки ІТ- платформи Фонду, з метою уникнення можливої дискримінації у тендері із закупівлі послуг.

Також, планується розглянути питання щодо особливостей відносин за договором між Замовником і Виконавцем відповідних послуг.

Отримані рекомендації та інформація можуть використовуватись Фондом під час підготовки до проведення закупівлі, якщо вони не призводять до порушення Закону про публічні закупівлі.

Під час онлайн-зустрічі представники Фонду енергоефективності анонсують деталі тендерної пропозиції на розробку ІТ- платформи Фонду.

Щоб взяти участь в обговоренні, потрібно обов’язково зареєструватися. Учасниками зустрічі можуть бути не більше трьох осіб від однієї компанії.

Обговорення відбудеться 10 грудня 2020 року о 14:00 (тривалість 1 година)

В зустрічі візьмуть також участь представники МФК.

ВАЖЛИВО!

Тільки після проходження реєстрації, потенційні учасники отримують лінк-запрошення на приєднання до трансляції зустрічі.