Фонд енергоефективності запрошує всіх зацікавлених осіб долучитися до громадського обговорення проекту Програми для ОСББ

ДУ “Фонд енергоефективності» пропонує для громадського обговорення проект Програми  часткового відшкодування вартості заходів з енергоефективності “Енергомодернізація багатоквартирних будинків”.

Проект програми розроблений з метою реалізації Закону України “Про Фонд енергоефективності” №2095-VIII від 08.06.2017.

Програма визначає умови та порядок надання державною установою “Фонд енергоефективності” грантів для здійснення заходів з енергоефективності у багатоквартирних будинках, в яких створено ОСББ.
 

Для обговорення проекту Програми заплановані робочі зустрічі із керівниками ОСББ, експертами сфери ЖКГ, представниками місцевої влади та ОТГ.

Перше обговорення відбудеться 13 травня 2019 за адресою: м. Київ, вул. Ділова, 24, Конференц-зала. Початок реєстрації о 9-30 год.

Щоб взяти участь в обговоренні проекту Програми, пройдіть коротку реєстрацію за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Орієнтовні дати наступних зустрічей: з експертами  Реанімаційного Пакету Реформ – 20 травня, з ОСББ – 28 травня, з представниками місцевої влади та ОТГ – 4 червня.
 

Письмові зауваження і пропозиції до проекту Програми можна надсилати до 20 травня 2019 року на електронну адресу info@eefund.org.ua  з темою листа “Проект програми Фонду енергоефективності”.