Фонд енергоефективності впроваджує дистанційний режим роботи

Фонд енергоефективності перейшов на дистанційну роботу для запобігання поширення коронавірусу.

Команда Фонду продовжує працювати у звичному темпі і заохочує ОСББ та партнерів, які впливають на зміни в енергоефективній сфері, використовувати цей карантинний час для вдосконалення власної роботи.

Звертаємо увагу, що заявки до Програми “Енергодім” приймаються у звичайному режимі, а час їх розгляду та оцінки ніяк не змінюється.

Станом на сьогодні Фонд отримав 43 заявки на участь в Програмі “Енергодім”. Детальніше ознайомитися.

Що зміниться?

Принагідно, ми збільшимо спілкування з усіма зацікавленими сторонами в режимі online. 

Зокрема, Фонд посилить ділове листування в електронному вигляді. Тому, просимо направляти всю кореспонденцію (електронні та скановані документи) на офіційну ел.скриньку Фонду info@eefund.org.ua , вказувати актуальні контакти (e-mail та мобільні телефони) відповідальних осіб.

Крім того, збільшиться кількість навчальних вебінарів для ОСББ та профільних фахівців з енергоаудиту, з’являться нові спікери, розшириться географія тем для обговорення.

Слідкувати за графіком навчальних вебінарів можна на фейсбук-сторінці та офіційному сайті  Фонду. 

Найближче навчання відбудеться  вже 24 березня о 11:00 год — вебінар про технічні вимоги до енергоефективних заходів Програми “Енергодім. Зареєструватися.

26 березня о 15:00 год., відбудеться вебінар щодо вимог Фонду до енергоаудиту. Зареєструватися.

Фахівці Фонду продовжують надавати консультації щодо Програми “Енергодім” та роботи Фонду загалом. Зв’язатися з нами та залишити запитання можна за посиланням: /novyny/programa-energodim 

Будьте здоровими та дотримуйтесь рекомендованих МОЗ та ВООЗ запобіжних заходів http://covid19/com/ua/