Уряд України призначив нового члена Наглядової ради Фонду енергоефективності

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 15 березня 2024 року призначив нового представника Уряду в складі Наглядової ради ДУ “Фонд енергоефективності”.

Новим членом Наглядової ради Фонду енергоефективності від Кабінету Міністрів України став Євгеній Водовозов. На цій посаді він замінив Олександра Бутенка.

Євгеній Водовозов до грудня 2023 року обіймав посаду заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста.

Євгеній Водовозов закінчив Харківську державну академію технології та організації харчування за спеціальністю «Менеджмент у невиробничій сфері», здобув кваліфікацію економіста-менеджера, Харківський державний технічний університет радіоелектроніки за спеціальністю «Інформаційні системи в менеджменті», здобув кваліфікацію інженера-економіста. Крім того, Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління», де здобув кваліфікацію магістра державного управління. А також Харківський національний автомобільно-дорожній університет за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство», здобувши кваліфікацію магістра з автомобільного транспорту. Має науковий ступінь кандидата економічних наук.

Довідково. Наглядова рада є найвищим органом управління ДУ “Фонд енергоефективності”. Наглядова рада здійснює захист прав засновника, кредиторів, донорів та кінцевих бенефіціарів Фонду, забезпечує виконання цілей Фонду та здійснює нагляд за управлінням Фонду.

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів.