Фонд енергоефективності долучається до Європейського тижня сталої енергії

EU Sustainable Energy Week це найбільша подія, присвячена відновлюваним джерелам енергії та ефективному використанню енергії в Європі та за її межами. 

EU SEW є платформою для обміну ідеями та ноу-хау та сприяє створенню альянсів задля популяризації відновлюваних джерел енергії.

Тиждень сталої енергії об’єднує представників державних органів, приватних компаній, неурядових організацій та споживачів енергії.

В межах  Європейського  тижня сталої енергії відбудеться обговорення приєднання України до Європейської Зеленої Угоди (European Green Deal) та ролі Фонду енергоефективності, як провідного гравця в сфері енергоефективності житлових.

Політична дискусія за участі Йоханнеса Баура, Першого радника, керівника напряму «Економічна співпраця, енергетика, інфраструктура та навколишнє середовище» Представництва ЄС в Україні; Василя Лозинського, заступника Міністра розвитку громад та територій України; Юлії Головатюк-Унгуряну, директорки Фонду енергоефективності; Май Нгуєн, менеджерки програми МФК «Енергоефективність в Україні»; Олексія Рябчина, колишнього заступника Міністра енергетики та захисту довкілля України, відповідального за енергоефективність, відбудеться 23 червня о 15:00 годині.

24 червня о 16:00 год Юлія Головатюк-Унгуряну, директорка Фонду енергоефективності разом з Галиною Джулай, управителькою ОСББ “Липи 2”, учасником проекту “Перші ластівки”, розкажуть про програму підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків “Енергодім”.  

25 червня о 10:00 год відбудеться спілкування із очільниками міст щодо посилення енергомодернізації та підтримки ОСББ. Відеотрансляція відбуватиметься на сторінці Фонду енергоефективності.

Всі події відбуватимуться онлайн, трансляцію буде здійснено на офіційній фейсбук-сторінці Фонду енергоефективності.