Четвертий набір слухачів до Школи проектних менеджерів

Четвертий набір до Школи проектних менеджерів, які супроводжують проекти у межах програми “Енергодім” розпочато. Навчання в Школі дозволить усім зацікавленим отримати відповідні знання для подальшого управління проектами енергомодернізації багатоповерхівок.

За умовами програми, Фонд енергоефективності відшкодовує ОСББ 70% вартості послуг цих фахівців.

Навчання відбуватиметься в онлайн-режимі впродовж 25 січня – 5 лютого 2021 року. Зареєструватися на навчання у Школі можуть всі охочі. 

Навчання безкоштовне.  Кількість місць для четвертого набору – 150 осіб.

Програма включає 12 тематичних сесій, під час яких ви дізнаєтеся про:

– роль проектних менеджерів в реалізації програми термомодернізації багатоповерхових будинків та їх ключові функції;

– деталі програми «‎Енергодім»: ключові етапи, очікувані результати, інвестиційні розрахунки, оцінка готовності ОСББ до участі у програмі;

– попередній енергоаудит, складання проектної документації та порядок проведення загальних зборів ОСББ; 

– порядок оформлення заявок на участь у програмі, на затвердження та  верифікацію проекту;

– порядок верифікації реалізованого проекту та аналіз якості і моніторинг впроваджених проектів.

Зауважимо, що Фонд енергоефективності залучив до проведення навчання експертів Фонду, регіональних консультантів Програми «Енергоефективність в Україні» та експертів Міжнародної фінансової корпорації (IFC).

Перед початком навчання, учасники (-ці) отримують лист – з програмою навчання та посилання на  інформаційні матеріали, з якими потрібно ознайомитись до початку навчання. Також в листі буде описана інструкція про приєднання до онлайн-платформи, де буде відбуватися весь курс навчання.

Хочемо привернути вашу увагу, що починаючи з четвертого набору для отримання свідоцтва про прослуховування курсу необхідно буде скласти тести по матеріалам кожної лекції.

Хто такий проектний менеджер: компетенції, вимоги, обов’язки? Читайте розгорнутий матеріал-роз’яснення 

Нагадаємо, що у 2020 році Фонд енергоефективності запустив Школу проектних менеджерів, яка випустила понад 320 слухачів.