Оновлений перелік перших 500 заявок на участь у Програмі «Енергодім»

Фонд енергоефективності затвердив оновлений перелік перших 500 заявок ОСББ, які беруть участь у Програми «Енергодім». Вони отримають підвищений розмір гранту — додаткові 20% до основної суми компенсації залежно від вибраного пакету заходів (60% — для пакету «Легкий» (А), 70% — для пакету «Комплексний» (Б).

Відповідне рішення Дирекція Фонду ухвалила 9 листопада на основі методики підрахунку і виявлення 500-ї заявки, на яку поширюються умови видачі підвищеного розміру гранту.

Оновлений перелік перших 500 (п’ятисот) Заявок на Участь, на які поширюються умови надання підвищеного розміру гранту у розмірі додаткового надання 20%, затверджений Дирекцією Фонду від 9.11.2023 р.

Підставою для перегляду переліку ОСББ стало відхилення заявок на участь з раніше затвердженого списку, які не виконали умови грантового договору. Зокрема, до перших 500 заявок додані заявки на участь, наступні за хронологією надходження до банків-партнерів. 

Починаючи з 501-ї заявки ОСББ на участь у Програмі «Енергодім» гранти становлять: до 70% витрат на послуги технічних фахівців та до 50% витрат на роботи, обладнання та матеріали (залежно від вибраного пакету заходів).

Важливо! Наразі загальний строк реалізації проєкту у межах Програми «Енергодім» становить 36 місяців з правом його продовження ще на 12 місяців. Для цього ОСББ слід подати до Фонду відповідну заявку на продовження строку реалізації проєкту.

Необхідна додаткова інформація? Звертайтеся: support@eefund.org.ua або (044) 222-95-90.