Юлія Сабатюк обрана до оновленого складу Наглядової ради Фонду енергоефективності

16 квітня Комісія з конкурсного відбору незалежних членів Наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» визначила кандидатуру другого незалежного члена Наглядової ради ДУ “Фонд енергоефективності”.

Другим незалежним членом Наглядової ради Фонду енергоефективності стала Юлія Сабатюк, яка з 2018 року була незалежним членом Наглядової ради Фонду, а у 2021 році очолила її. 

Юлія Сабатюк –  експертка в сфері житлово-комунального господарства, має понад 20 років досвіду у сфері ЖКГ та енергоефективності. Активна учасниця реформування багатоквартирного житлового фонду в Україні.

Разом з попереднім складом Наглядової ради, вона схвалила багато суттєвих змін до Програм Фонду, які спростили участь для всіх учасників. Крім того, Юлія Сабатюк постійно брала участь у всеукраїнських та міжнародних заходах, де презентувала діяльність Фонду. За її головуванням була затверджена нова Стратегія Фонду енергоефективності на 2024-2026 роки.

Довідково. Наглядова рада є найвищим органом управління ДУ “Фонд енергоефективності”. Наглядова рада здійснює захист прав засновника, кредиторів, донорів та кінцевих бенефіціарів Фонду, забезпечує виконання цілей Фонду та здійснює нагляд за управлінням Фонду.

Наглядова рада Фонду енергоефективності формується з двох представників Уряду, двох незалежних членів і одного представника міжнародних донорів.