ДУ «Фонд енергоефективності» та Одеський національний економічний університет підписали меморандум про співпрацю

Державна установа «Фонд енергоефективності» та Одеський національний економічний університет підписали меморандум про співпрацю. Зокрема меморандум підписали Єгор Фаренюк, директор Фонду енергоефективності та Анатолій Ковальов, ректор Одеського національного економічного університету.

Метою підписаного документу є налагодження тісної співпраці та консолідація зусиль, спрямованих на підтримку ініціатив щодо енергоефективності.

Для досягнення мети, підписанти меморандуму домовились взаємодіяти та співпрацювати у форматі узгодження позицій із ключових питань, підготовки та реалізації спільних заходів, проектів, програм тощо в межах повноважень кожної зі сторін у таких напрямах:

  • інформаційне забезпечення співробітництва; 
  • створення та розробку методичних матеріалів щодо найбільш ефективних шляхів впровадження заходів з енергоефективності;
  • проведення просвітницько-роз’яснювальної роботи, залучення якнайбільшого числа людей до процесу впровадження заходів з енергоефективності у житловому фонді;
  • реалізацію інших суспільно важливих проектів, що відповідають цілям діяльності сторін.

«Фонд енергоефективності постійно розширює межі партнерства задля удосконалення та пришвидшення процесів енергомодернізації житлового сектору України і науково-просвітницька діяльність у цьому процесі займає одну з провідних позицій, — зазначив Єгор Фаренюк, директор Фонду енергоефективності. — Одеський національний економічний університет є високоефективним науковим центром, який координує економічні дослідження з проблем трансформації регіональної економіки, розвитку підприємництва, управління муніципальними та регіональними проєктами, у тому числі і у сфері енергоефективності. Маємо сподівання, що наша співпраця стане вагомим внеском у розвиток енергоефективності нашої країни».