Фонд енергоефективності обрав керівника підрозділу внутрішнього аудиту

Завершився конкурсний відбір на керівну посаду внутрішнього аудитора Фонду енергоефективності. Серед усіх претендентів на посаду керівника, перемогу отримала Лілія Куришко.

Лілія Куришко працювала в Головному управлінні Міндоходів у Житомирській області впродовж 2014-2015 рр, а також була заступницею голови Державної податкової адміністрації у Дніпропетровській області впродовж 2011-2014 рр. Впродовж 2020-2011 працювала в Державній податковій адміністрації у Житомирській області, мала кар’єрний ріст від начальниці управління до першої заступниці голови адміністрації.  Має викладацький досвід.

Освіту здобула в Житомирському державному технологічному  університеті та в Київському державному економічному університеті. Має ступінь кандидата економічних наук.

Керівник підрозділу внутрішнього аудиту призначається Наглядовою радою та звітує Наглядовій раді, в подальшому – керує відповідним підрозділом внутрішнього аудиту, зокрема: 

  1. Розробляє, затверджує та супроводжує політику підрозділу внутрішнього аудиту з Наглядовою радою;
  2. Оцінює контроль відповідності діяльності Фонду вимогам законодавства та внутрішнім правилам Фонду;
  3. Розробляє, впроваджує та моніторить річний план аудиту, запроваджує підходи до оцінки контролю за діяльністю Фонду на основі визначення ризиків та пріоритетів